22 november 2010

Nieuwe start

Na een paar "vrije" dagen in Friesland weer met een koffer vol moois teruggekeerd. Deze kans gelijk maar eens benut om mijn Marktplaatspagina opnieuw in te richten. Ik heb eerst alle advertenties verwijderd en ben nu weer opnieuw alles erop aan het zetten, een flink karwei maar leuk om te doen.

Onderstaande foto's zijn nieuwe vondsten....

Soepkoppen van Eschenbach Bavaria
Vaasje van Meander BV (nieuw)
Kop & schotel, ongemerkt

Ontbijtbordjes GPK
Roomkan Petrus regout

Kop & schotel Bareuther Bavaria

Diep bord Bohemia Czechoslowakia

Groot bord Luneville, decor Rachel

14 november 2010

Nieuw spul

Weer een paar nieuwe dingetjes op Marktplaats gezet...

Een vleesschaal (ongemerkt) met zalmkleurige en oranje-rode bloemen. Om de bloemen zit een zachtblauw randje en de schaal heeft een zilveren rand. 


Een melkkan met lila en lichtblauwe bloemetjes, heel schattig met een klein bosje Vergeet-me-nietjes erin! Ook dit melkkannetje is ongemerkt.


Als laatste een bordje ter herinnering aan de eerste communie van Bavaria Schinding.


12 november 2010

Sooooo kitsch!

Van schoonmams kreeg ik een geweldige kop & schotel om te gebruiken voor een etagère, vind vooral de gouden voetjes onder het kopje allerliefst!


7 november 2010

Kijkkastjes....

Als kind al was ik geobsedeerd door kastjes en doosjes. Heerlijk vond ik het om bij Oma te snuffelen in het bakje met knopen, kasten open te trekken en de geur te ruiken van oude spullen. Nog steeds ben ik geïntrigeerd door kleine kastjes en andere geheimzinnige plekken. Een soort klein museumpje wordt op die manier gecreëerd. Zelf heb ik jaren geleden op de rommelmarkt in Bakkeveen een oud kapperskastje gekocht. Dit kastje heeft nog steeds geen vaste plek, maar ik heb inmiddels een idee wat ik ermee ga doen. Genoeg inspiratie door onderstaande foto's... Daarover een volgende keer meer.

Deze foto en de twee bovenste van de site van VT Wonen
                

Van de site van Just Jeanette
Zweeds kastje


4 november 2010

Inspiratie

Als ik de volledige vrijheid zou hebben wat betreft de inrichting van ons huis, zou ons interieur een stuk extremer zijn dan het nu is.... Ben bang dat de liefste dat niet aan zou kunnen, gillend gek zou hij worden! Voorlopig blijft het dus bij dromen van een mix tussen Mary Poppins en Pippi Langkous in ons interieur en zullen we moeten zoeken naar de gulden middenweg...
Ondertussen geniet van ik van onderstaande woonsferen en probeer ik die stilletjes toe te passen in ons eigen huis.


 



Geweldig zo'n loungebank!



Mooie behangetjes
van Eijffinger